Atex-omgeving

In de (petro)-chemische industrie is er veel vraag naar vonkvrije oplo...

Lees

Atex-omgeving

In de (petro)-chemische industrie is er veel vraag naar vonkvrije oplossingen voor het werken in Atex-omgeving. Bijvoorbeeld het doorhalen van (niet gasvrije) leidingen. Maar ook het maken van gaten in tankwand, bodem of dak. Bijvoorbeeld tijdens tankonderhoud is het een mogelijkheid dat er gaten in de tank gemaakt kunnen worden tijdens de reinigingsfase waarbij de tank nog niet gasvrij is. Enigma beschikt over het materieel en de kennis en ervaring met UHP-waterstralen. Met deze techniek is het in vrijwel elke toepassing mogelijk om staal door te snijden. Of het nu om openingen in een opslagtank gaat of het doorsnijden van een leiding tot 36” diameter, Enigma verzorgt het.

Onze werkwijze
UHP

Met het toepassen van diverse UHP-tools en robots kan het eigen UHP-ma...

Lees

UHP

Met het toepassen van diverse UHP-tools en robots kan het eigen UHP-materieel van Enigma ook ingezet worden voor het verwijderen van coatings op tankbodem, wand en dak. Het vrijkomende water en coatingresten worden opgezogen en kunnen via filtratie worden gescheiden waarbij er een veel goedkopere afvalstroom ontstaat ten opzichte van bijvoorbeeld het traditionele gritstralen.

Contact

Your business. Clean and Clear

Veilig, goed en betrokken werken vormt het uitgangspunt om invulling te geven aan de visie van Enigma: beter presteren, meer bieden dan verwacht.

> 200 gaten snijden in tanks per jaar
> 10 diameters leiding cutting

Meer weten? Neem contact op

Jaco Rebel

+31(0)88 451 10 00